tiistai 31. maaliskuuta 2015

Uusia tuulia


Yksi ajanjakso työelämässä vaihtuu toiseen. Vierumäen Matkakeitaan työt on osaltani taputeltu ja kiitokset sekä terveiset kaikille työtovereille tuonne liikenneasemien ykkösosoitteeseen. Teette arvokasta duunia ja asiakkaita piisaa reilusti. Itsellä tuli reilun vuoden työjakson jälkeen aika vaihtaa maisemaa ja tarttua uusiin, erilaisiin haasteisiin.

Ai miten niin Keittiöurpo?


Aloitan pääsiäisen jälkeen Catering Mia-Marian leivissä keittiöpäällikön nimikkeellä työtehtävät. Heinolan pahamaineisessa ghettossa - Tommolassa sijaitseva lounasruokala Sahis on toimipisteeni ja tulemme jalkautumaan entistä enemmän myös kesätapahtumiin ja toki pitopalvelu on sellainen omaa sydäntä lähellä oleva haaste. Juhlapalveluita on tullut elämän aikana hoidettua ristiäisistä hautajaisiin, rokkifestareista rippijuhliin ja paljon siltä väliltä. On aika heittää uusi vaihde silmään, siirtyä ohituskaistalle ja toivoa ettei tutkaa ole vastassa seuraavan mäennyppylän takana. Ensihaisteluiden jälkeen työilmapiiri tiiviissä työyhteisössä vaikuttaa erittäinkin rennolta ja kaikenlaista uutta tullaan takuulla kokeilemaan. Ideoita pyörii ja jos normaalisti mennään eteenpäin niin se 90% kaikesta kannattaa kokeilematta unohtaa, tuosta jäljelle jäävästä kymmenestä pinnasta on kuitenkin silti vielä paljonkin siilattavaa että saadaan homma mallilleen.

Ensimmäinen varsinainen tapahtumakeikka tulee olemaan synnyinkotini läheisyydessä Heinolan kirkonkylässä. Puotinkamarin pihalla järjestettävä perinteinen Kevätkarkelo järjestetään tulevana keväänä 23.5. ja sinne voipi tulla sitten maistelemaan uusia "Sahiksen grillin" tuotteita eli vaikkapa noita aiemmissa teksteissäni testaamiani purilaisia ja piirakoita. Laitellaan siihen mennessä koekeittiössä maut kohdilleen niin, että janoa piisaa sitten koko illan ajaksi. Ja onhan tuolla lavallakin rettelöimässä myös pala sydäntäni Luomakunnan muodossa. Hienot bileet taatusti tulossa, säätäkin on jo tilailtu kesäisempään tyyliin sopivaksi.

Tästä se siis pikkuhiljaa lähtee - bloggarin ja virallisen Sahiksen Keittiöurpon julkinen elämä. Ottakaa toki yhteyksiä jos vaikka tarvitsette saunailtoihin voikkosia tai huonoa seuraa. Myös lounas kannattaa ehdottomasti tulla koeajamaan, pyritään vääntämään kaikki mahdollinen omin pikku (?) kätösin raaka-aineista lautasille asti. Nettisivujen sisältö tulee vielä päivittymään tuossa piakkoin joten kannattaa seurailla osoitetta:

 www.cateringmiamaria.fi.

Tsekatkaa toki myös noita aiempia treenaustekstejä ja ehdottomasti kriittistä kommentointia odottelen myös. Eiköhän laiteta ennen sitä rämäkkäästi sventterillä potaisten ja oikein kunnolla ja nyt lähti!:

Punkkia perheen pienimmille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti