perjantai 19. kesäkuuta 2015

HIENOJA HOMMIA


Mie oon nyt ollu uudessa duunissa reilut pari kuukautta. Yksikään aamu ei oo harmittanu mennä töihin eli ilmeisesti oon päätynyt erittäinkin hyvään mestaan. Onhan tässä duunihistorian varrelle sattunut hyviä ja huonoja mestoja muttei niistä nyt jaksa jauhaa. Jokaisesta paikasta on tullut opittua vähintäänkin jotain uutta ja saatua hyviä - jopa elinikäisiä - kavereita sekä ystäviä. Ihminen on kuitenkin niin vaativa eläin, ettei sitä voi olla hyviin juttuihin tyytyväinen ellei ota välillä pohjakosketuksia. Näin ollen olenkin fiilistellyt mielessäni, kuinka hyvin omat asiat ovatkaan. Ravintola-alalla nuo duunit vaihtuvat hippasen aktiivisemmin kuin vaikkapa vanhan liiton paperitehtaissa tai vastaavissa joten pysyvyyttä tuskin juuri kukaan tällä alalla työskentelevä jaksaa miettiä.

Jos uusi duunimestani ei ole just Sulle vielä tuttu niin tsekkaa tuosta alta linkki. Ens viikko vielä veivataan lounasta ja sitten pidellään heinäkuun mittainen breikki jolloin toki työstetään pitopalveluhommia. Suosittelen lämpimästi lounaan koeajoa, pyrin käyttämään mahdollisimman tuoreita raaka-aineita ja jättämään esimerkiksi pakkastuotteet sinne minne ne kuuluvat - ihan sama siis minne kunhan ei miun mättöihin.

www.cateringmiamaria.fi



Jatketaan hauskasti sanomalla "asiasta kukkaruukkuun". Fiilistelin tuossa yks päivä sitä, että periaatteessa hivenen vituttelee se, että joka hikkelinkikkelin hommassa järjestetään kilpailuja. Älyttömin hommahan on nuo musiikkikilpailut, etunenässä euroviisut. Pituushyppy esimerkiksi on paljon selkeämpi kilpailulaji. Pidemmälle hypännyt voittaa. Millä saakelilla se noissa euroviisuissakin sitten oikeasti määritellään kuka on paras. Ja joo, tiedän pistelaskusysteemin mutta entä jos pituushypyssäkin olisi samanlainen tyyli arvostella suoritukset. Oisko Jarno Kärnä ollut kenties kovempi jätkä kuin senteillä mitattuna.

Poppiimoni hyppäs pitkälle.

Musiikkiskaboista on kyllä jäänyt muutamia helmiä elämään. Ja mie vieläpä luulen että rakas kollegani Läskipää-Jimmy diggailee tästä seuraavasta ihan oikeastikin. Ostin muuten aikanaan ensteksparhaanamiehenä toimiessani viis kappaletta näiden ekaa eli vikaa levyä kun tarvi saada auton perään naruun jotain kolisevaa. Oli hinta jo likipitäen laatuun nähden kohdallaan eli kymmenen senttiä kipale. Vaihtoehtona levy-yhtiöllä oli kuulemma ollut ajaa nuo myymättömät lätyt asfaltiksi mutta se olisi ollut kalliimpaa kuin myydä tappiolla:


Pulutkin joskus kaatuu.

https://www.youtube.com/watch?v=mI9VbN-EPgk

Idolsit on ehkä maailman ärsyttävimpiä juttuja mutta olettekos tienneet että tuo minulle niin lähellä sydäntä oleva Arttu Wiskari on osallistunut Ruotsin Idolsiin!!! Tsekatkaa vaikka:

https://www.youtube.com/watch?v=kfyEERpo6ZU

No joo tota. Miun piti kirjoittaa alunperin noista kilpailuista ruokamaailmassa. Nyt tuo ajatus kuitenkin meni mökkitien ja kahvimaitojen myötä ihan järjettömän syvälle metsään. Haluan toivottaa kaikille hyvää juhannusta. Itselleni keli on mitä mainioin kesäsää. Helle (paitsi Sami) on rasittavaa. Ja tuosta seuraavasta voi vielä klikkailla sellaista miellyttävää ja helppoa kuunneltavaa jussinvieton oheen. Äänitetty muuten Kemissä -82.

Meni vähän rummut rikki.
https://www.youtube.com/watch?v=lDNoJlh_DEo

Ja hitto vie. Meinasin unohtaa vitsin.

- Mihin tarvitaan juhannussimaa?
- Kysykää Juhalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti